Járatok innen: Isztambul ide: Emilia–Romagna

Akciós repülőjegy-ajánlatok Isztambul területéről Emilia–Romagna repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Isztambul területéről Emilia–Romagna területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Isztambul területéről Emilia–Romagna területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése49 939 Ft, Bologna
A legolcsóbb hónap a repülésrenovember
Átlagos menetidő2 óra 43 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérIsztambul Sabiha
A legnépszerűbb légitársaságokTurkish Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Isztambul és Emilia–Romagna között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 49 939 Ft. Ez Emilia–Romagna átlagos jegyárához (110 270 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg november a legolcsóbb hónap a repülésre Isztambul és a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtér között. Isztambul és a(z) Rimini repülőtér között általában július a legolcsóbb hónap a repülésre. Isztambul és a(z) Parma repülőtér között pedig általában július a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Isztambul és Emilia–Romagna között 2024. november 5., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Isztambul Sabiha repülőtér közvetlen járatokat kínál Emilia–Romagna területére.
Ha Isztambul a kiindulópontod, Emilia–Romagna területén Bologna a legolcsóbb úti cél. Bologna legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Bologna Gugliemo Marconi.
Az átlagos menetidő Isztambul és Emilia–Romagna között 2 óra és 42 perc.
Legnépszerűbb járatok