Járatok innen: Brüsszel ide: Korzika

Akciós repülőjegy-ajánlatok Brüsszel területéről Korzika repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Brüsszel területéről Korzika területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Brüsszel területéről Korzika területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése17 036 Ft, Figari
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő1 óra 48 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérBrüsszel Charleroi Bru South
A legnépszerűbb légitársaságokAir Corsica

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Brüsszel és Korzika között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 17 036 Ft. Ez Korzika átlagos jegyárához (94 430 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Brüsszel és a(z) Figari Sud Corse repülőtér között. Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Brüsszel és a(z) Bastia repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Brüsszel és a(z) Calvi repülőtér között. Brüsszel és a(z) Ajaccio repülőtér között pedig általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Brüsszel és Korzika között 2024. június 26., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtér közvetlen járatokat kínál Korzika területére.
Ha Brüsszel a kiindulópontod, Korzika területén Figari a legolcsóbb úti cél. Figari legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Figari Sud Corse.
Az átlagos menetidő Brüsszel és Korzika között 1 óra és 48 perc.
Legnépszerűbb járatok