Repülőjegyek a(z) Milánó Malpensa repülőtérről ide: Brüsszel

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Milánó Malpensa repülőtérről Brüsszel területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Milánó Malpensa repülőtérről Brüsszel területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Milánó Malpensa repülőtérről Brüsszel területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése26 302 Ft, Brüsszel
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő1 óra 32 perc
Átlagos heti járatszám70
A legnépszerűbb légitársaságokBrussels Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen járattal repülhetsz a(z) Milánó Malpensa repülőtérről a(z) Brüsszel National repülőtérre Brüsszel területén.
A(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér közvetlen járatokat kínál Brüsszel területére.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Milánó Malpensa repülőtér és Brüsszel között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 26 302 Ft. Ez Brüsszel átlagos jegyárához (59 019 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg június a legolcsóbb hónap a repülésre a(z) Milánó Malpensa repülőtér és a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtér között.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre a(z) Milánó Malpensa repülőtér és a(z) Brüsszel National repülőtér között.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Milánó Malpensa repülőtér és Brüsszel között 2024. június 4., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Milánó Malpensa, Brüsszel területén Brüsszel a legolcsóbb úti cél. Brüsszel legolcsóbb repülőtere jelenleg Brüsszel Charleroi Bru South.
Az átlagos menetidő a(z) Milánó Malpensa repülőtér és Brüsszel között 1 óra és 32 perc.
Legnépszerűbb járatok