Repülőjegyek a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről ide: Szardínia

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről Szardínia területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről Szardínia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről Szardínia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése19 736 Ft, Cagliari
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő2 óra 8 perc
Átlagos heti járatszám11
A legnépszerűbb légitársaságokRyanair

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen járattal repülhetsz a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről a(z) Cagliari repülőtérre, a(z)Olbia repülőtérre, illetve a(z) Alghero repülőtérre Szardínia területén.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtér és Szardínia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 19 679 Ft. Ez Szardínia átlagos jegyárához (40 880 Ft) képest jó lehetőség.
A(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről a(z) Cagliari repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről a(z) Alghero Sardinia repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérről a(z) Olbia repülőtérre pedig általában június folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtér és Szardínia között 2024. június 11., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Brüsszel Charleroi Bru South, Szardínia területén Cagliari a legolcsóbb úti cél. Cagliari legolcsóbb repülőtere jelenleg Cagliari.
Az átlagos menetidő a(z) Brüsszel Charleroi Bru South repülőtér és Szardínia között 2 óra és 8 perc.
Legnépszerűbb járatok