Járatok innen: New York ide: Minnesota

Akciós repülőjegy-ajánlatok New York területéről Minnesota repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel New York területéről Minnesota területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés New York területéről Minnesota területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése40 652 Ft, Minneapolis
A legolcsóbb hónap a repülésreszeptember
Átlagos menetidő3 óra 11 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérLaGuardia
A legnépszerűbb légitársaságokWestJet

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot New York és Minnesota között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 40 784 Ft. Ez Minnesota átlagos jegyárához (100 052 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Hibbing repülőtér között. Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Rochester Municipal repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Minneapolis Saint Paul Intl repülőtér között. New York és a(z) Bemidji repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg New York és Minnesota között 2024. szeptember 17., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) New York John F Kennedy repülőtér közvetlen járatokat kínál Minnesota területére.
Ha New York a kiindulópontod, Minnesota területén Minneapolis a legolcsóbb úti cél. Minneapolis legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Minneapolis Saint Paul Intl.
Az átlagos menetidő New York és Minnesota között 3 óra és 10 perc.
Legnépszerűbb járatok