Járatok innen: Stockholm ide: Skócia

Akciós repülőjegy-ajánlatok Stockholm területéről Skócia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Stockholm területéről Skócia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Stockholm területéről Skócia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése44 371 Ft, Edinburgh
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő2 óra 17 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérStockholm Arlanda
A legnépszerűbb légitársaságokScandinavian Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Stockholm és Skócia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 44 371 Ft. Ez Skócia átlagos jegyárához (84 332 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Stockholm és a(z) Inverness repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Stockholm és a(z) Edinburgh repülőtér között. Általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre Stockholm és a(z) Wick repülőtér között. Stockholm és a(z) Aberdeen repülőtér között pedig általában július a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Stockholm és Skócia között 2024. június 10., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Stockholm Arlanda repülőtér közvetlen járatokat kínál Skócia területére.
Ha Stockholm a kiindulópontod, Skócia területén Edinburgh a legolcsóbb úti cél. Edinburgh legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Edinburgh.
Az átlagos menetidő Stockholm és Skócia között 2 óra és 17 perc.
Legnépszerűbb járatok