Térkép

Ibiza repülőjegy

Ibiza, nem csak a partizók paradicsoma!

Foglaljon repülőjegyet Ibizára és fedezze fel mily sok mindent tud a sziget nyújtani.

A hedonista bulizókról és soha véget nem érő éjszakai életről elhíresült szigeten bőven maradt még érintetlen hely. Mediterrán városkák, elhagyatott homokos strandok és sziklás partvonulat igazi paradicsoma Ibiza. Tökéletes hely a sétálásra, biciklizésre, lovaglásra és az úszásra.

Ha inkább a csendesebb utazást kedveli akkor jobb elkerülni a nyári főszezont. Bár még akkor is találhatóak csendes strandok mert az éjszakai bulizók többsége napközben inkább alszik! Ragadja meg az alkalmat és fedezze fel az történelmi városrészeket, strandokat és a híres Es Canar hippi piacot. Ne felejtse el megkóstolni az ‘ensamiada’-t, a helyi süteménykülönlegességet vagy a pizzától a curry-ig mindent amivel csak szolgálnak a sziget páratlan éttermei.

Nem csak a bulizók mennyországa, Ibiza lélegzetelállító tája és érintetlen strandjai bizonyára tetszeni fognak Önnek!

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Ibizára nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen, mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Ibiza közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.