Repülőjegyek a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtérről ide: Campania

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtérről Campania területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtérről Campania területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtérről Campania területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése11 738 Ft, Nápoly
A legolcsóbb hónap a repülésrejúlius
Átlagos menetidő1 óra 23 perc
Átlagos heti járatszám49
A legnépszerűbb légitársaságokRyanair

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen járattal repülhetsz a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtérről a(z) Nápoly Naples International repülőtérre Campania területén.
A(z) Milánó Malpensa repülőtér közvetlen járatokat kínál Campania területére.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér és Campania között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 11 738 Ft. Ez Campania átlagos jegyárához (34 381 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg július a legolcsóbb hónap a repülésre a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér és a(z) Salerno Costa d'Amalfi repülőtér között.
Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér és a(z) Nápoly Naples International repülőtér között.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér és Campania között 2024. július 2., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Milánó Orio Al Serio, Campania területén Nápoly a legolcsóbb úti cél. Nápoly legolcsóbb repülőtere jelenleg Nápoly Naples International.
Az átlagos menetidő a(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér és Campania között 1 óra és 23 perc.
Legnépszerűbb járatok