Járatok innen: New York ide: Oregon

Akciós repülőjegy-ajánlatok New York területéről Oregon repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel New York területéről Oregon területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés New York területéről Oregon területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése55 789 Ft, Portland
A legolcsóbb hónap a repülésreaugusztus
Átlagos menetidő6 óra 10 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérLaGuardia
A legnépszerűbb légitársaságokUnited

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot New York és Oregon között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 55 789 Ft. Ez Oregon átlagos jegyárához (148 514 Ft) képest jó lehetőség.
Általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Portland repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Redmond repülőtér között. Általában április a legolcsóbb hónap a repülésre New York és a(z) Eugene repülőtér között. New York és a(z) North Bend repülőtér között pedig általában április a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg New York és Oregon között 2024. augusztus 21., szerda napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) New York Newark Liberty Intl repülőtér közvetlen járatokat kínál Oregon területére.
Ha New York a kiindulópontod, Oregon területén Portland a legolcsóbb úti cél. Portland legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Portland.
Az átlagos menetidő New York és Oregon között 6 óra és 10 perc.
Legnépszerűbb járatok