Repülőjegyek a(z) Milánó Linate repülőtérről ide: Campania

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Milánó Linate repülőtérről Campania területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Milánó Linate repülőtérről Campania területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Milánó Linate repülőtérről Campania területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése39 040 Ft, Nápoly
A legolcsóbb hónap a repülésreoktóber
Átlagos menetidő1 óra 19 perc
Átlagos heti járatszám164
A legnépszerűbb légitársaságokITA Airways

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen járattal repülhetsz a(z) Milánó Linate repülőtérről a(z) Nápoly Naples International repülőtérre Campania területén.
A(z) Milánó Orio Al Serio repülőtér és a(z) Milánó Malpensa repülőtér is kínál közvetlen járatot Campania területére.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Milánó Linate repülőtér és Campania között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 39 040 Ft. Ez Campania átlagos jegyárához (62 161 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg november a legolcsóbb hónap a repülésre a(z) Milánó Linate repülőtér és a(z) Salerno Costa d'Amalfi repülőtér között.
Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre a(z) Milánó Linate repülőtér és a(z) Nápoly Naples International repülőtér között.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Milánó Linate repülőtér és Campania között 2024. október 11., péntek napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Milánó Linate, Campania területén Nápoly a legolcsóbb úti cél. Nápoly legolcsóbb repülőtere jelenleg Nápoly Naples International.
Az átlagos menetidő a(z) Milánó Linate repülőtér és Campania között 1 óra és 19 perc.
Legnépszerűbb járatok