Térkép

Ciprus repülőjegy

Ciprus – kelet és nyugat találkozása

Keressen repülőjegyet Ciprusra, ahol a nyugati kultúra és a keleti táj teljes harmóniában él egymás mellett. Aphrodité, a szerelem istennőjének születési helye egy nap érlelte romantikus szigetecske gyönyörű strandokkal és káprázatos kék vizekkel.

A libanoni, Török, Görög, Szír, és afrikai behatások ellenére Ciprus megtartotta sajátos stílusát és vonzerejét. Míg a sziget egyes részeit teljesen modernizálták létrehozva létesítményeket mint például hatalmas hoteleket, bárokat, szórakozóhelyeket amik a drum and base kedvelő fiatalok közkedvelt célállomása minden évben; számos kisebb falu Ciprus északi partján szerencsére érintetlen maradt, és így tökéletes időutazásként szolgálva a kultúrára kiszomjazott látogatók számára.

Az északi parton otthonos szállások várják az ide látogatókat, középkori várakkal, pompás citrus ligetekkel, tömérdek vadvirág rétekkel, erdő borította hegycsúcsokkal és nagyszerű kilátással a csillogó tengerre, tökéletes nyugalmat és kikapcsolódást biztosítva.

Akár a modern szállodák vagy a csendesebb falusi kikapcsolódás vonzza Önt, egy biztos, Ciprusra repülvén európai földről csodálhatja a vízen túli, nem is oly messzi Közel-Keletet.

Keressen és foglaljon repülőjegyet Ciprusra a Skyscannerrel. Szolgáltatásaink tejesen ingyenesek, a foglalás a légitársaságok és utazási irodákon keresztül zajlik. A Skyscanner több mint 600 légitársaságot és utazási irodát keresve biztosan megtalálja Önnek a legolcsóbb repülőjegyet Ciprusra!
Ha rugalmas az utazását illetően, akkor megmutathatjuk az árakat az egész hónapra vagy akár az egész évre, hogy biztosan megtalálja a legolcsóbb repülőjegyet az utazására.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.