Lárnaka

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lárnaka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Ciao Stelio Deluxe Hotel (Adults Only), Frangiorgio Hotel és San Remo Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lárnaka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lárnaka területén

20 167 Ft-tól
34 344 Ft-tól
56 108 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Lárnaka városáról?

9,8
Családos utazók
9,5
Gasztroturisták
9,2
Történelemrajongók
8,2
Szabadtéri programok rajongói
8,1
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (71)
Swaze La Firenze
Swaze La Firenze
2019. 07. 09.

Nagyon jó ideje volt itt, februárban a 26-30 fokkal semmi sem győzött le

Ania Krukowska
Ania Krukowska
2019. 06. 16.

Jól van, ha nyárra érkezik, még ha nem is kiemelkedő. A városnak továbbra is jobb közlekedési kapcsolatokra van szüksége a sziget többi részéhez. Inkább a drága oldalon. A repülőtér közelsége plusz, de nyáron a repülőtéren általában túl forró van. Néhány alkalommal úgy éreztem, hogy az emberek kutatnak a turisták ciprusi kirándulásokról a Larnaca repülőtéren.

Кристина Еро
Кристина Еро
2019. 05. 13.

Vegyünk egy autót bérbe, és utazzanak a sziget körül - hegyek és vízesések a Troodos, Kourion strand, Aphrodite kövek, Kalapolantis falvak, Lefekara stb. Magában Larnaca-ban kevés érdekes és csalódott lesz Cipruson.

Yvette G
Yvette G
2017. 04. 19.

Larnaca fővárosa mindössze 20 perces autóútra fekszik a Fig Tree Villa-tól. Biztos vagyok benne, hogy sok időt fogsz tölteni Larnaca gyönyörű városának felfedezésével, mivel sok mindent meg kell csinálni és látni. A Larnaca városának jellemzői közé tartozik a Finikoudes nyüzsgő sétánya, melyet érett pálmafákkal szegélyeznek, a tengerpart, a kikötő, az éttermek és a szórakozás - és a Piale Pasha tengeri sétánya, amely furcsa régi városrészek és friss halak mellett halad. Mackenzie felé. A hagyományos építészetű párhuzamos bevásárlóközpont mindent ujjhegyre tesz, míg a híres Salt Lake, amely téli hónapokban élénk rózsaszín flamingókkal büszkélkedhet, vonzza a látogatókat természetes szépségének és ökológiai értékének. Larnaca városa a keresztények és a muszlimok számára is fontos. A város leglátogatottabb műemlékei a város főbb látnivalói: Agios Lazaros templom, a város védőszentje, aki Jézus feltámadt és kedves barátként tartott; és a Hala Sultan mecsetét - a zarándoklat fontos helyét a muszlimok számára, amelyet a Salt Lake határol.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 19 568 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lárnaka városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 152 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 24 760 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lárnaka városában az átlagos január havi hőmérséklet 11,8 °C/53,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,9 °C/91,2 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 6,7 °C/44,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lárnaka városához a legközelebb eső repülőtér Lárnaka (LCA) (4,33 km). További közeli repülőterek: Ercan (29,94 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus