Repülőjegyek a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről ide: Baja California Sur

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről Baja California Sur területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről Baja California Sur területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről Baja California Sur területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése40 660 Ft, San José del Cabo
A legolcsóbb hónap a repülésrejanuár
Átlagos menetidő2 óra 31 perc
Átlagos heti járatszám532
A legnépszerűbb légitársaságokLATAM Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen repülőjárattal repülhetsz a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről a(z) San José del Cabo repülőtérre, illetve a(z) La Paz repülőtérre Baja California Sur területén.
A(z) Mexikóváros Santa Lucia repülőtér közvetlen járatokat kínál Baja California Sur területére.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtér és Baja California Sur között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 40 660 Ft. Ez Baja California Sur átlagos jegyárához (71 937 Ft) képest jó lehetőség.
A(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről a(z) San Jose Cabo repülőtérre jelenleg január a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről a(z) Loreto repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Mexikóváros Juarez International repülőtérről a(z) La Paz repülőtérre pedig általában augusztus folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtér és Baja California Sur között 2025. január 7., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Mexikóváros Juarez International, Baja California Sur területén San José del Cabo a legolcsóbb úti cél. San José del Cabo legolcsóbb repülőtere jelenleg San José del Cabo.
Az átlagos menetidő a(z) Mexikóváros Juarez International repülőtér és Baja California Sur között 2 óra és 31 perc.
Legnépszerűbb járatok