Szantorini

2020. márc. 2.2020. márc. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szantorini területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Milos Villas Hotel, Thera Mare Hotel Resort & Spa és Boutique 88 Fira. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szantorini területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szantorini területén

18 306 Ft-tól
35 405 Ft-tól
67 792 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 41 037 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szantorini városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 95 754 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 49 084 Ft körül alakult. Ez 16%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 57 164 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szantorini városához a legközelebb eső repülőtér Szantorini (JTR) (4,12 km). További közeli repülőterek: Párosz (71,15 km)

Utazás tervezése ide: Görögország