Szantorini

2019. szept. 1.2019. szept. 2.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szantorini területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sea Wave Hotel, Odysseas Hotel és Hotel Perissa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szantorini területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szantorini területén

115 Ft-tól
182 Ft-tól
259 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 34 070 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szantorini városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 89 887 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 36 970 Ft körül alakult. Ez 40%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 51 891 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szantorini városához a legközelebb eső repülőtér Szantorini (JTR) (4,12 km). További közeli repülőterek: Párosz (71,15 km)

Utazás tervezése ide: Görögország