Kárpathosz

2020. ápr. 4.2020. ápr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kárpathosz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Dilina Studios, Titania Hotel Karpathos és Sunrise Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kárpathosz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kárpathosz területén

17 433 Ft-tól
829 417 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 13 946 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kárpathosz városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 316 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 21 694 Ft körül alakult. Ez 10%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 051 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kárpathosz városához a legközelebb eső repülőtér Kárpathosz (AOK) (11,54 km). További közeli repülőterek: Kászosz-sziget (28,48 km)

Utazás tervezése ide: Görögország