Kalymnos

2020. márc. 3.2020. márc. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kalymnos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Melina's Apartments, Maria's Studios és Avra Studios. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kalymnos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kalymnos területén

8 263 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 15 720 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kalymnos városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 635 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 18 542 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 517 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kalymnos városához a legközelebb eső repülőtér Kalymnos (JKL) (4,15 km). További közeli repülőterek: Kos (20,05 km) Lerosz (30,80 km) Asztipálea-sziget (69,58 km)

Utazás tervezése ide: Görögország