Náxosz

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Náxosz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Agios Prokopios Hotel, Hotel Proteas és Golden Sun Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Náxosz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Náxosz területén

54 511 Ft-tól
63 696 Ft-tól
109 421 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 17 971 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Náxosz városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 53 912 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 23 162 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Náxosz városához a legközelebb eső repülőtér Náxosz (JNX) (1,02 km). További közeli repülőterek: Párosz (24,45 km) Míkonosz (36,72 km) Syros-sziget (51,57 km)

Utazás tervezése ide: Görögország