Milosz

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Milosz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Giannis Hotel Apartments, Aeolis Hotel és Capetan Giorgantas. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Milosz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Milosz területén

18 035 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 18 411 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Milosz városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 58 991 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 25 926 Ft körül alakult. Ez 15%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 028 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Milosz városához a legközelebb eső repülőtér Milosz (MLO) (7,07 km). További közeli repülőterek: Párosz (69,34 km)

Utazás tervezése ide: Görögország