Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Madrid városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Madridban Gyönyörködni az eklektikus katedrális szépségében, shoppingolni egy jót a Gran Vía bevásárló utcán, és megízlelni a madridi éjszakai élet legjavát – a spanyol fővárosban élményekben nincs hiány. Az üzleti úton lévőknek pedig a Cuatro Torres biznisz negyed lehet a város legizgalmasabb része – egyébként pedig itt állnak egész Spanyolország legmagasabb toronyházai. A város és környékének szépségeit bérelt autóval szabadon felfedezhetjük.

Madridban sok igényes és megbízható autókölcsönző kínálatából válogathatunk. Közöttük van a Dollar, a Budget, az Avis, az Europcar, a Firefly és a Goldcar rental is. Bérelt kocsi átvételi helyekben sincs hiány Madridban, példa rá a Barajas repülőtér, a Chamartin vasútállomás, de a városközpontban és a város egyéb pontjain is foglalhatunk bérelt autót. Ha repülővel, illetve vonattal érkezünk a spanyol fővárosba, akkor értelemszerűen praktikus lehet a reptéren, illetve az állomáson rögtön átvenni a bérelt kocsit, (ha éppen nincs transzferünk a szállodába). Arra is lehetőség van, hogy a város egyik pontján átvegyük az autót, de egy másik átvételi pontra vigyük vissza. A bérelt kocsi kínálat pedig igazán bőséges: sokféle típusú gépjármű közül is választhatunk, vannak például minik, kombik, szabadidőautók, kombik és prémium autók is.

Ahogy arra a nagyvárosokban számítani lehet, úgy Madridban is könnyen előfordulhat, hogy dugóba keveredünk. A bekötőutak például rendesen be tudnak állni csúcsforgalom idején és ünnepnapokon, de a belvárosban sem éppen mindig leányálom a közlekedés. A csúcsforgalom általában reggel 8 és fél 10 között van, utána koradélután, 2-3 óra között is van egy forgalmasabb időszak, és esténkén fél6 és 7 között is. Persze a legforgalmasabb időszakok egész pontosan attól is függnek, hogy a város melyik részén haladunk éppen.

Madridban nem éppen egyszerű parkolóhelyet találni, főleg a belvárosi területeken. A központban zöld és kék zónákat jelöltek ki. A zöld zóna elsősorban az adott területek lakóinak van kijelölve, látogatók itt csak 1 órát tartózkodhatnak. A kék zónákban legfeljebb 2 óra parkolás engedélyezett. A parkolásért reggel 9 és este 8 óra között kell fizetni hétköznapokon, szombatonként pedig reggel 9-től délután 3-ig. 2015-ben a parkolási díj a zöld zónában 2,05 euró, míg a kék zónában 1,15 euró az 1 óra, a 2 óra pedig 2,7 euró. A parkolóházakban hosszabb idejű parkolás is lehetséges természetesen, és itt nagyobb biztonságban is van az autó. A parkolási díjak ezekben jellemzően 2-3 euró között mozognak. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk Brüsszelből bérelt kocsival?

Toledo: Történelmi látányosságokban aztán nincs hiány Toledoban, amit ráadásul egy 1 órás vezetéssel el is érhetünk Madridból – déli irányban, az A42-es úton keresztül. Említésre érdemes nevezetességek közé tartozik a gótikus katedrális, a ferences kolostor, az Alcázar palota és a Szent Tamás-templom. A város történelmi belvárosa egyébként szerepel az UNESCO világörökségi listáján is!

Consuegra: A település mintegy 1,5 órán belül elérhető autóval Madridtól. A 133 km-es távolságot az A-4-es úton tehetjük meg. A hangulatos kisváros ideális választás, ha egy kicsit jól esne kiszakadni a nagyváros nyüzsgéséből. A település legismertebb látványosságai a dombra épült 11 szélmalom és a vár. Nem mellesleg páratlan kilátás nyílik innen a városra.

Avila: Gasztromán lelkületűek garantáltan jól érzik majd magukat a Madridtól mintegy 100 km-re nyugatra található városban, ahol nem csak éttermekből, de bárokból sincs hiány, így egy-egy laza buli is beleférhet a programba. Ugyanakkor Avilaban mindent áthat a történelem szele. A román és gótikus templomok sokasága mellett érdemes rácsodálkozni a középkori városfalak szépségére is.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.