Dublin

2019. dec. 22.2019. dec. 23.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dublin területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Crowne Plaza Dublin Airport, Talbot Hotel Stillorgan (Formerly Stillorgan Park Hotel) és Hilton Dublin Airport. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dublin területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dublin területén

41 874 Ft-tól
44 837 Ft-tól
76 440 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Dublin városáról?

9,8
Éjszakai élet rajongói
9,6
Történelemrajongók
7,5
Szabadtéri programok rajongói
7,4
Gasztroturisták
7,2
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (416)
Luci Luci
Luci Luci
2019. 09. 18.

Annak ellenére, hogy több év telt el a dublini tartózkodásom óta, nem szabad kihagyni azt az izgalmat, amelyet ez a város azonnal eljuttatott nekem.

Syed Rizvi
Syed Rizvi
2019. 07. 06.

Dublin városközpontja szép. Megtalálhat olcsó járatokat Dublinba, de a szállodák nevetségesen drágák. Egy csomó pénzt költeni csak a város központjának megnézéséhez, nem éri meg. Inkább valahol, ahol a csomagok megfizethetőek.

Natyele Marins
Natyele Marins
2019. 05. 21.

Dublin egy nedves hely, 2018 szeptember közepén mentem, és 3 héttel később visszajöttem, 10 euróval, sokat tudtam vásárolni a piacon, ami egyébként önellátó (szeretem ezt a részt). Néhány kocsmába mentem, és szerettem a hangulatot, különösen a homoszexuális kocsmákból, mint a The Georgie's. Lehetőségem volt meglátogatni a sziklákat, és azt mondhatom, hogy ez volt az egyik legszebb hely, ahol lehetőségem volt látni és lenni. Elmentem a szarvasparkba (elfelejtettem a nevet), sajnos nem láttam olyan szarvast a napon, de a park gyönyörű. Van egy másik park is a városközpontban, ami nagyon szép is, egy tó és több virágágy. Egy csodálatos hamburgert evettem (néhányszor és 3 napig), ami az ausztrál éjszakai klub mellett van. Dublin belvárosában van néhány üzlet, mint például a H&M, a Zara és a Penney's.

Μαριος  Πολιτης
Μαριος Πολιτης
2019. 05. 02.

Ez az a hely, ahol az energiája beszél ... az emberek csodálatosak, és a hely az egészet illeti. kirándulásokhoz!

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 37 924 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dublin városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 79 008 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 57 676 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 61 429 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dublin városában az átlagos december havi hőmérséklet 4,7 °C/40,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 18,7 °C/65,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 2,3 °C/36,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Dublin városához a legközelebb eső repülőtér Dublin (DUB) (9,88 km).

Utazás tervezése ide: Írország