Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Los Angeles városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Los Angelesben Mivel is lehet elütni az időt az USA 2. legnagyobb városában, ami nem mellesleg a világ szórakoztatóiparának egyik legnagyobb központja? A kérdés inkább az, hogy mit nem lehet itt csinálni! Los Angelesben felfedezhetjük a filmgyártás fellegvárát, Hollywoodot; Disneylandban pedig lepacsizhatunk a legnagyobb mesehősökkel. Bebarangolhatjuk Beverly Hills legszebb épületeit, és lazulhatunk egy jót Malibun. A város és környéke felfedezéséhez pedig jól jön egy bérelt autó.

Sok lehetőség áll rendelkezésünkre a kocsi bérlés terén, mivel Los Angelesben egészen sok az igényes és megbízható autókölcsönző, és a kínálatuk is bőséges. Több átvevőhely közül is választhatunk. Repülővel érkezve kézenfekvő lehet, ha a reptéren, vagy a reptér közelében vesszük át az autót. Emellett a város egyéb pontjain is működnek átvételi pontok - például az Alameda utcában, a Culver Cityben, a Figueroa utcában és Beverly Hillsben is. Arra is van lehetőségünk, hogy más helyen adjuk le az autót, mint ahol átvettük. A Los Angelesben működő autókölcsönzők között érdemes megemlíteni például az Alamot, a Budgetet, az Avist, a Dollart, a National Car Rentalt és a Dollart. A városban kellemesen bőséges a bérelt autó kínálat: vannak például terepjárók, minibuszok, sportautók, kabriók és egyéb luxus kocsik is.

Los Angelesben vezetve a sebességhatárokat érdemes pontosan betartani, mert keményen büntethetnek. Ez a városokban 25 mérföld per óra (ami kb. 40 km/h), autópályákon pedig 65 mérföld per óra (ami kb 106 km/h-nak felel meg). A biztonsági öv használata az első és hátsó üléseken is kötelező. A gyalogosokra érdemes minden kereszteződésben odafigyelni, és nem csak a zebrán, mivel ezeken a helyeken is átkelhetnek. Az autóban telefonálni csak kihangosítva lehet.

A piros színnel felfestett területeken tilos a parkolás, a zöldre festett részeken csak korlátozott ideig szabad parkolni, míg a fehér és sárga színnel festett területeken csak a ki- és bepakolás idejére szabad megállni, de várakozni, leparkolni tilos. Sok los angelesi étteremben és bevásárlóközpontban is parkolhatunk. Mivel világvárosról beszélünk, így könnyen előfordulhat, hogy dugókba keveredünk. Különösen a csúcsforgalom idején van erre sanszunk, ami itt reggel 7 és fél 10, illetve délután 4-fél5 és 7 között van. A cikkben szereplő adatok 2015-ben érvényesek! ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Los Angeles környékét bérelt autóval!

Palm Springs: Ha jól esne kicsit kiszabadulni a nagyváros forgatagából, akkor jó választás egy egynapos kirándulásra a Los Angelestől keleti irányba mintegy 180 km-re fekvő sivatagi város. A környező hegyvidék a túrázás szerelmeseit veszi majd le a lábáról, a sport funok pedig teniszezhetnek, lovagolhatnak, úszhatnak és golfozhatnak is itt. Nem mellesleg a világ leghosszabb kabinos libegőjét is itt találjuk.

The Painted Canyon: Szintén a természet szépségében gyönyörködhetünk itt. A névválasztás pedig árulkodó, a rózsaszín, a lila, a zöld és a piros árnyalataiban pompáznak a kanyon sziklái, a lerakódott ásványoknak megfelelően. Gyönyörű túraútvonal fut a szurdokban, amit nem ajánlott félvállról venni. Megfelelő túracipőt, folyadékot és élelmet mindenképpen vigyünk magunkkal! A kanyon Los Angelestől 2 és fél óra vezetéssel közelíthető meg.

San Diego: Ha a városokban érezzük igazán jól magunkat, de jól esne néha kicsit kiszabadulni Los Angeles nyüzsgéséből, akkor jó választás lesz a mintegy 2 és fél óra vezetéssel elérhető San Diego, ami mintegy 215 km-re délre fekszik Los Angelestől. Nem éppen kisváros ez sem, de nyugodtabb itt az atmoszféra. Itt találjuk a világ legnagyobb állatkertjét, emellett pedig felfedezhetjük a skanzent, a hatalmas tengeri akváriumot és a különleges olasz negyedet is.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.