Térkép

Los Angeles repülőjegy

Los Angeles – Az angyalok városa

Santa Monica, Beverly Hills és a világhírű Hollywoodi hírességek sétánya. Jól hangzik, ugye? Keressen és foglaljon repülőjegyet Los Angelesbe, hogy láthassa mindezt és még sok minden mást amit ezen energetikus és vibráló világvárosi élet nyújthat!

Los Angeles az a város ahol az álmok valóra válnak. Látogassa meg a különféle kerületeket, mindegyik más és más jellemzőkkel büszkélkedik: a felhőkarcolóktól a filmgyártás paradicsomán keresztül a kínai negyedig itt minden megtalálható. Heveredjen le a homokba napozni Malibu napsütötte strandjain, nézze meg a hírességek házait, túrázzon, szörfözzön, egyen, igyon, szórakozzon. Ebben a városban a képzelet határáig minden megtalálható! Talán még több is…

Sétáljon a Mulholland Drive-on, görkorcsolyázzon a Venice Broadwalk-on, szemeljen ki hírességeket Hollywoodban és szórakozzon a belváros páratlan klubjaiban. Élvezze az éttermek és stílusos bárok széles választékát vagy ropja egészen hajnalig míg fel nem kel a nap a Sunset Boulevard fölött.

Lehet, hogy beletelik majd egy-két hétbe mire kipiheni ezt az akció dús nyaralást!

Találja meg a legjobb ajánlatokat a Skyscannerrel! Több mint 600 légitársaságot és utazási irodát keresve a Skyscanner repülőjegy kereső megtalálja önnek a legolcsóbb repülőjegyet bárhová is akarjon utazni. A foglalás közvetlenül a légitársaságon vagy utazási irodán keresztül történik, így a Skyscanner használata teljesen ingyenes! Keressen és foglaljon repülőjegyet Los Angelesbe nyugodtan, nem számolunk fel jutalékot!

Ha még nem döntötte el, hová akar utazni, akkor keressen az Önhöz levő legközelebb repülőtérről bárhová és mi megmutatjuk hova repülhet. Ha rugalmas az időpontot illetően, akkor az egész hónapra vagy akár az egész évre meg tudjuk mutatni az árakat, hogy kiválaszthassa a legolcsóbb jegyet a repülésére.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Los Angeles International közelében

Gyakran ismételt kérdések

Los Angeles 2 repülőtérrel rendelkezik: Los Angeles International és Los Angeles Whiteman.
A feltüntetett Gulf Air, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Thai Airways, Garuda Indonesia, Avianca és Austrian Airlines mind rendelkezik közvetlen járattal Los Angeles International úti célhoz.
Los Angeles International repülővel való elérése tekintetében március a legolcsóbb hónap.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.