Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Lisszabon városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Lisszabonban A lehetőségek széles tárháza fogadja az utazót Európa egyik legősibb városában. A Belém-torony, a Szent Jeromos kolostor és a többi építészeti emlék mellett kellemes strandok, és égbe nyúló hegyek is növelik az élményfaktort a városban, illetve környékén. Napjainkra jelentős pénzügyi és kereskedelmi központtá nőtte ki magát a város, így üzleti utazóknak is fontos célpontja lett. A gasztrokalandorok pedig a Bairra Alto negyed valamelyik hangulatos éttermében csemegézhetnek a helyi különlegességekből, miközben háttérben a keserédes fado dallamok szólnak. Akármilyen céllal is érkezzünk a városba, bérelt kocsival szabadon felfedezhetjük Lisszabon és környékének szépségeit.

Lisszabonban sok megbízható és igényes autókölcsönzőtől foglalhatunk bérelt kocsit, például átvételi pontokat működtet itt az Europcar, a Budget, az Alamo, az Avis, a Firefly és az Interrent is. Repülővel érkezve érdemes a reptéren működő átvételi pontok valamelyikénél lefoglalni a bérelt autót, akik vonattal közelítik meg Lisszabont, nekik pedig jó hír, hogy a vasútállomás környékén is van mód bérelt autót lefoglalni, illetve átvenni. Emellett a belvárosban is van átvételi pont. Lisszabonban bőséges a bérelt autó kínálat, így könnyen megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő típust – legyen szó akár egy miniről, egy kombiról, egy kabrióról, egy minibuszról, egy coupéról vagy egy luxus kocsiról.

Lisszabonban a vezetést a keskeny, dombos utcák nem igazán könnyítik meg, ahogy a sok egyirányú út sem, és az utak minősége sem éppen tökéletes. A sugárutak és a város bekötőútjai pedig könnyen beállnak, főleg a csúcsforgalom idején – ami itt általában hétköznapokon fél 8 és fél 10 között, kora délután 1-2 óra táján és délután fél 5 és 6 között van. A biztonsági öv használata kötelező az első és a hátsó üléseken is. Vezetés során érdemes odafigyelni arra, hogy a helyi sofőrök elég heves természetűek, és előfordulhatnak nem várt reakciók. Városokban 50 km/óra sebességgel haladhatunk maximálisan, autópályákon 120 km/óra a sebességhatár, egyéb utakon pedig 90 km/óra.

A parkolás is kihívást jelent. A külsőbb kerületekben még könnyen találhatunk parkolóhelyet magunknak, de a történelmi városközpontban ez nagy nehézségekbe ütközik – fokozottan érvényes mindez a Chiado és Baixa negyedekre. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk Lisszabonból bérelt kocsival?

Portinho da Arrábia: Megmártózni a habokban egy gyönyörű, fehérhomokos strandon – szinte mindenki bakancslistáján szerepel ez az álom, és ha már Lisszabonban járunk, akkor nem is vagyunk olyan messze ennek megvalósításától. Valamivel több mint 1 óra vezetés déli irányban az N10-es úton át, és máris megérkezünk a bájos falucskába, ahol egy csodás öböl jelenti a turisták Mekkáját. De a közeli hegyek és kolostorok is növelik az élményfaktort, hogy a csodás kilátásról ne is beszéljünk!

Sintra: Mesés paloták és kastélyok, körülölelve zöld erdőséggel – és mindez laza 30 km-re Lisszabontól! Az A5, A9 és A16 utakon keresztül valamivel több mint fél óra lesz az út. A bájos városkába érve rájövünk, hogy miért is volt éppen itt a portugál királyi család nyári rezidenciája, és miért rajongott annyira Byron is Sintráért.

Boca de Inferno: Ha a természet hatalmas erejét szeretnénk megtapasztalni, akkor itt a legjobb helyen járunk. A Cascaisna közelében, a szikláknál létrejött hasadékot szinte folyamatosan több méteres hullámok csapkodják – különleges, erőteljes hanghatást okozva. Lisszabontól mindössze 30 km-re található ez a természeti csoda. És ha már itt vagyunk, ne hagyjuk ki Cascais városkát sem a programból, ami vonzó óvárossal és homokos tengerparttal vár!

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.