Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Luqa városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Luqa-ban Luqa községet Málta kapujának is nevezik, mivel itt található a Máltai Nemzetközi Repülőtér, így a szigetre érkezve ez lesz a kiindulási alap. A főváros, Valletta negyed órán belül elérhető innen kocsival. Bérelt autóval szabadon bejárhatjuk a törpeállam szépségeit és nevezetességeit – ráadásul így a nagy hőségben nem kell buszokra várnunk, vagy kilométereket gyalogolnunk. Építészeti emlékek, csúcs szuper strandok, igényes üzletek és az ízletesen elkészült tengeri herkentyűk teszik felejthetetlenné a máltai utazásunkat.

Ha az utazás egész időtartamára szeretnénk kocsit bérelni, akkor kézenfekvő megoldás, ha a reptér közelében működő átvételi helyek valamelyikén foglalunk autót. Erre sok lehetőségünk van, rengeteg féle gépjármű típus között válogathatunk: a hagyományosabb modellek mellett vannak kombik, szabadidőautók, minik, minibuszok és luxuskocsik is. Arra is lehetőségünk van, hogy a bérelt kocsit másik átvevőhelyen adjuk le, mint ahol felvettük. A közeli Vallettán is sok átvételi pont működik, és a választék itt is bőséges. Luqa-ban több megbízható szolgáltatásokat nyújtó autókölcsönző is található, meg kell említeni közülük a Budgetet, az Alamot, az Europcart, az Avist, a Hertz-et és a Thriftyt.

Tapasztalt sofőröknek is először nehéz lehet megszokni, hogy Máltán baloldali közlekedés van, a bérelt autók pedig jobbkormányosok. Emellett a viszonylag keskeny utak is odafigyelést igényelnek. A helyi sofőrökre egyfajta mediterrán hozzáállás jellemzi, így ne lepődjünk meg, ha furcsa reakciókat tapasztalunk tőlük. Lakott területeken 50 km/h sebességgel haladhatunk, egyéb utakon pedig 80 km/h-val – táblával jelzik, ahol ettől eltár a sebességkorlát. Az első és hátsó üléseken is kötelező a biztonsági öv használata. Máltán nincsenek autópályák, de mivel a sziget elég kicsi, így nem is hiányoznak igazán – leszámítva azt, hogy így néha nehezebb megtalálni úti célunkat, mintha csak egy autópályán kellene végigszáguldanunk. Éppen ezért érdemes mindig térképen előre megnézni, melyik utakon keresztül is jutunk el a célunkhoz. A megengedett véralkoholszint 35 mg, ami elég alacsony, így nem érdemes rizikózni. Máltán 18 éves kortól lehet vezetni. Málta nagyon kicsi, és nincsenek milliós nagyvárosai, mégis időnként dugóba keveredhetünk. Hétköznaponként a reggeli és délutáni csúcsforgalomban Vallettában fordul ez elő leggyakrabban, hétvégente pedig inkább az északabbra fekvő településeken. Vallettán és Sliema településen is vannak kijelölt parkolóhelyek, viszont előfordul, hogy nehéz lesz helyet találni. Egész sok szálláshely kínál parkolási lehetőségeket vendégeinek. ###Inspiráció 4 keréken, avagy fedezzük fel Málta szépségeit bérelt autóval!

Valletta: A repülőtértől mintegy negyedórás laza vezetés, és máris a fővárosban, Vallettában vagyunk. Nagy töménységben kapjuk itt a történelmi és építészeti emlékeket: erődök, katedrálisok, templomok, paloták, szobrok és szökőkutak látványában is gyönyörködhetünk. A hangulatos éttermekben pedig kielégíthetjük a helyi gasztronómiára irányuló vágyainkat. A főutca üzleteiben pedig jó kis shopping-túrára indulhatunk.

Mediterraneo Marine Park: Luqa-tól északi irányban mintegy 12 km-re találhatjuk ezt a parkot, ahol a gyerekek és az állatvilág kedvelői is életre szóló élményeket gyűjthetnek. Együtt úszkálhatunk itt a palackorrú delfinekkel, de oroszlánfókákkal és színes ara papagájokkal is testközelből barátkozhatunk.

Ramla il-Hamra strand: A Xagħra település közelében található különleges strandért kompra is kell szállnunk, de mindenképp megéri, hiszen az egész világ legkülönösebb strandjai között tartják számon. Ramla il-Hamra vörös színű homokjával nyerte el ezt az elismerő címet. A marsbéli táj látványát csak a környező dombok zöld bujasága töri meg.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.