Rayong

2020. jan. 25.2020. jan. 26.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rayong területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: D Varee Diva Central Rayong, Holiday Inn & Suites Rayong City Centre és Star Convention Hotel (Star Hotel). A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rayong területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rayong területén

11 043 Ft-tól
23 664 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 6 705 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rayong városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 565 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 8 282 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rayong városához a legközelebb eső repülőtér Pattaya (UTP) (28,32 km).

Utazás tervezése ide: Thaiföld