Jönköping Axamo

2019. dec. 16.2019. dec. 17.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jönköping Axamo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: BoPrima Villa V133, Dios Apartment és Elmia Rosenlund. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jönköping Axamo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jönköping Axamo területén

26 737 Ft-tól
30 669 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 26 344 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jönköping Axamo városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 814 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 30 669 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 686 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jönköping Axamo városában az átlagos december havi hőmérséklet -1,2 °C/29,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,2 °C/70,2 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -5,1 °C/22,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Jönköping Axamo városához a legközelebb eső repülőtér Jönköping Axamo (JKG) (5,96 km).

Utazás tervezése ide: Svédország