Göteborg

2020. ápr. 11.2020. ápr. 12.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Göteborg területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: First Hotel G, Hotel Flora és Arken Hotel & Art Garden Spa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Göteborg területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Göteborg területén

31 827 Ft-tól
34 100 Ft-tól
84 321 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Göteborg városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,3
Családos utazók
7,3
Hátizsákosok
7,2
Gasztroturisták
6,7
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (60)
Peter  Fermont
Peter Fermont
2019. 08. 02.

Szerettem volna .. még soha nem járt Svédországban ... Ha holland vagy német lenne, a táblákra írt szöveg könnyen olvasható és érthető svéd nyelvtanulás nélkül. Szereted a sörözőket és a bevásárlóközpontokat. A természet félelmetes, az emberek különbözőek. Nem használták, hogy szia az utcákon.

Caroline Aranius
Caroline AraniusVästerås
2015. 01. 09.

Göteborg kétségtelenül a kedvenc városom Svédországban, barátságos hozzáállása és zöld környezetével. A város rengeteg kalandot kínál; Válasszon a számos élelmiszerpiac, vásárlás, parkok, múzeumok, vidámparkok és még sok más közül. Rengeteg lehetőség van egy napos kirándulásra a part mentén elhelyezkedő kisebb, autentikus városok egyikében (Västkusten).

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
2014. 07. 25.

Évekkel ezelőtt jártam itt, amikor a barátom családjával töltöttem, aki ebben a vidéki közösségben élt. Az emberek fantasztikusak voltak, az ételek elképesztő voltak, és nagyszerű időtöltöttünk a buszrendszer használatával, hogy körbejárhassunk és felfedezzük.

Joel Gouveia
Joel Gouveia
2013. 11. 28.

Gyönyörű város, hó elárasztotta. Nagyon úgy érezte, mint otthon, az egyenes utcák, a dokkoló terület és a gyönyörű hidak a nyugodt folyón.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 42 574 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Göteborg városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 61 174 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 49 187 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 52 356 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Göteborg városában az átlagos április havi hőmérséklet 6,4 °C/43,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 19,5 °C/67,1 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 0,5 °C/32,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Göteborg városához a legközelebb eső repülőtér Göteborg Landvetter (GOT) (18,94 km). További közeli repülőterek: Trollhättan Vänersborg (71,28 km)

Utazás tervezése ide: Svédország

Göteborg területe és vonzáskörzete