Firenze

2020. jan. 24.2020. jan. 25.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Firenze területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Art Hotel Villa Agape, Hotel Monna Lisa és Cosmopolitan Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Firenze területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Firenze területén

23 881 Ft-tól
36 409 Ft-tól
100 614 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Firenze városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,6
Művészet & Design kedvelők
7,7
Gasztroturisták
6,1
Luxusutazók
6,1
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (452)
Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
2019. 08. 05.

Toszkána olasz legszebb városa. A városban, amely a nagy művészek bölcsője volt, a legjobb műalkotások kerülnek kiállításra, amellett, hogy meglátogatják ugyanazon számos legfontosabb helyszínt, mint például a Ponte Vecchio, a La Accademia, a La piazza della Republica, az Uffizi és a katedrális.

Ana Farias
Ana Farias
2019. 10. 27.

Uma viagem inesquecível! Aconselho a visitar o Florença mas antes de ir estudar um pouco mais sobre as origens da cidade. Aconselho a levar uns bons tênis e confortaveis para poderem andar à vontade e durante muito tempo. Comprem bilhetes para visitar os monumentos com bastante antecedência para poderem visitar tudo. Visitem Santa Maria Del Fiore, Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio, Santa Croce, Museu dell'Opera Del Duomo.... etc Vale muito apena!

Ángel  Rodriguez
Ángel Rodriguez
2019. 07. 13.

Lo pasé genial,aconsejaría la piaza de michelangelo y la visita al Pitti y al uomo .

Mary Mary
Mary Mary
2019. 05. 13.

Μια απο τις ωραιότερες πόλεις της Ιταλίας με τελεια αρχιτεκτονική ,ομορφα κτήρια καθως και μια πόλη με ιστορία .ωραιο φαγητό και φιλοξενο μερος και τελος εύκολο στο να την εξερεύνησεις.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 28 188 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Firenze városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 61 073 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 40 715 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Firenze városában az átlagos január havi hőmérséklet 6,8 °C/44,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,9 °C/89,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 2,3 °C/36,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Firenze városához a legközelebb eső repülőtér Firenze (FLR) (6,62 km). További közeli repülőterek: Siena (57,68 km) Pisa (70,13 km)

Utazás tervezése ide: Olaszország