Nampula

2020. febr. 24.2020. febr. 25.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nampula területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Terra Residency, Sonho Branco és Hotel Seasons and Spa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nampula területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nampula területén

21 414 Ft-tól
22 222 Ft-tól
31 515 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 18 585 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nampula városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 706 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 23 030 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nampula városában az átlagos február havi hőmérséklet 26,2 °C/79,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb november hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,4 °C/92,1 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 16,4 °C/61,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Nampula városához a legközelebb eső repülőtér Nampula (APL) (2,77 km).

Utazás tervezése ide: Mozambik