Nacala

2019. dec. 23.2019. dec. 24.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nacala területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Indico Apart Hotel, Libelula Lodge és Kwalala Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nacala területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nacala területén

10 868 Ft-tól
98 801 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 20 946 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nacala városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 850 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 22 131 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 042 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nacala városához a legközelebb eső repülőtér Nacala (MNC) (7,98 km).

Utazás tervezése ide: Mozambik