Wenshan

2019. dec. 14.2019. dec. 15.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Wenshan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Tonghui Garden Hotel, Jindu Hotel és Shuangying Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Wenshan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Wenshan területén

3 921 Ft-tól
9 410 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 7 841 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Wenshan városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 10 978 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 7 449 Ft körül alakult. Ez 15%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 626 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Wenshan városához a legközelebb eső repülőtér Wenshan Puzhehei (WNH) (22,60 km).

Utazás tervezése ide: Kína