Paosan

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Paosan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Jinsheng Hostel, Beichen Yumo Boutique Hotel és Chenfeng Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Paosan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Paosan területén

9 820 Ft-tól
14 337 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 9 034 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Paosan városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 962 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 9 034 Ft körül alakult. Ez 21%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 10 966 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Paosan városában az átlagos december havi hőmérséklet 10,9 °C/51,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb június hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,1 °C/79,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 2,7 °C/36,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Paosan városához a legközelebb eső repülőtér Paosan (BSD) (4,19 km). További közeli repülőterek: Tengchong (69,17 km)

Utazás tervezése ide: Kína