Szimao

2020. febr. 29.2020. márc. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szimao területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pure Life Hostel, 1974 Hotel és Zhaolin Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szimao területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szimao területén

8 870 Ft-tól
9 878 Ft-tól
37 495 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 9 676 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szimao városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 10 483 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 10 079 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szimao városában az átlagos február havi hőmérséklet 15,9 °C/60,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,5 °C/83,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,8 °C/46,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Szimao városához a legközelebb eső repülőtér Szimao (SYM) (11,11 km).

Utazás tervezése ide: Kína