Shiyan

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Shiyan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Wudang Mountains Tian Bao Jiu Ru Hotel, 5 Yue Wudangshan Branch és Xinning Business Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Shiyan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Shiyan területén

7 070 Ft-tól
12 962 Ft-tól
19 640 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 4 321 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Shiyan városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 7 463 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 5 892 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 6 384 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Shiyan városában az átlagos december havi hőmérséklet 5,6 °C/42,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,1 °C/86,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 0,3 °C/32,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Shiyan városához a legközelebb eső repülőtér Wudangshan (WDS) (11,11 km).

Utazás tervezése ide: Kína