Kuanghua

2020. márc. 1.2020. márc. 2.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kuanghua területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hongyuan Hotel, Shengjing Yijia Hotel és IN Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kuanghua területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

Kuanghua városában az átlagos február havi hőmérséklet 5,1 °C/41,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,1 °C/86,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 0,3 °C/32,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kuanghua városához a legközelebb eső repülőtér Kuanghua (LHK) (13,76 km). További közeli repülőterek: Hsziangfan (64,13 km)

Utazás tervezése ide: Kína