Longyan

2019. jún. 19.2019. jún. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Longyan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Shanhai Hotel, Tianlong Apartment Hotel és Home Inn Longyan Zhongshan Street Luoqiao. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Longyan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Longyan területén

3 802 Ft-tól
5 250 Ft-tól
9 233 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 6 517 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Longyan városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 690 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 7 242 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 453 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Longyan városában az átlagos június havi hőmérséklet 25,9 °C/78,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,0 °C/91,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 4,1 °C/39,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Longyan városához a legközelebb eső repülőtér Longyan (LCX) (70,30 km).

Utazás tervezése ide: Kína