Longyan

2019. szept. 25.2019. szept. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Longyan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Tianlong Apartment Hotel, 7Days Inn Longyan Zhongshan Road Pedestrian és Rongshuntang Boutique Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Longyan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Longyan területén

3 954 Ft-tól
5 460 Ft-tól
9 602 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 6 778 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Longyan városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 037 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 7 531 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 002 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Longyan városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 24,9 °C/76,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,0 °C/91,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 4,1 °C/39,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Longyan városához a legközelebb eső repülőtér Longyan (LCX) (70,30 km).

Utazás tervezése ide: Kína