Vujisan

2020. febr. 28.2020. febr. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Vujisan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Wuyishan Huanyu Tourist Club, Wuyishan Olive Garden Hotel és YHA Blue Sky Youth Hostel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Vujisan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Vujisan területén

10 842 Ft-tól
24 494 Ft-tól
28 911 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 11 243 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Vujisan városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 259 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 12 046 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 415 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Vujisan városához a legközelebb eső repülőtér Vujisan (WUS) (8,09 km). További közeli repülőterek: Sanqingshan (69,72 km)

Utazás tervezése ide: Kína