Lodwar

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lodwar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Solmar Gracious Hotel, Churchview Apartments és Eliye Springs Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lodwar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 7 515 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lodwar városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 174 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 8 266 Ft körül alakult. Ez 49%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 369 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lodwar városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 30,0 °C/86,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb február hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 37,0 °C/98,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 22,4 °C/72,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lodwar városához a legközelebb eső repülőtér Lodwar (LOK) (3,71 km).

Utazás tervezése ide: Kenya

Lodwar területe és vonzáskörzete