Monbecu

2020. febr. 25.2020. febr. 26.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Monbecu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: 民宿さくらハウス本館, 民宿さくらハウス別館 és マウレ山荘(2018年夏 本館リニューアル). A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Monbecu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Monbecu területén

34 343 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 14 141 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Monbecu városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 131 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 19 394 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 505 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Monbecu városában az átlagos február havi hőmérséklet -6,1 °C/21,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,7 °C/72,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -10,2 °C/13,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Monbecu városához a legközelebb eső repülőtér Monbecu (MBE) (10,23 km).

Utazás tervezése ide: Japán