Vakkanai

2020. febr. 1.2020. febr. 2.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Vakkanai területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: 温泉民宿 北乃宿, 旅館 以木以(いこい) és 稚内温泉 ホテル大将. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Vakkanai területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Vakkanai területén

27 533 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 15 562 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Vakkanai városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 53 070 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 27 134 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Vakkanai városában az átlagos január havi hőmérséklet -4,6 °C/23,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,1 °C/71,8 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -7,0 °C/19,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Vakkanai városához a legközelebb eső repülőtér Vakkanai (WKJ) (10,05 km). További közeli repülőterek: Risiri (41,98 km) Rebun (50,08 km)

Utazás tervezése ide: Japán