Miszava

2020. ápr. 13.2020. ápr. 14.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Miszava területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: ホテル トラストイン, ユートリー 一般財団法人Visitはちのへ és 温泉旅館 松園. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Miszava területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Miszava területén

30 899 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 17 420 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Miszava városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 82 537 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 21 982 Ft körül alakult. Ez 64%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 223 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Miszava városában az átlagos április havi hőmérséklet 8,6 °C/47,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 25,1 °C/77,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,1 °C/24,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Miszava városához a legközelebb eső repülőtér Miszava (MSJ) (1,92 km). További közeli repülőterek: Aomori (56,66 km)

Utazás tervezése ide: Japán