Aomori

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Aomori területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: ART Hotel Aomori, Art Hotel Color Aomori és Hotel JAL City Aomori. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Aomori területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Aomori területén

26 300 Ft-tól
23 511 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Aomori városáról?

9,8
Spiritualitást keresők
9,8
Wellness
8,5
Zöld utazók
8,5
Gasztroturisták
8,5
Családos utazók
Tagi vélemények (6)
Keane
KeaneSan Francisco
2018. 05. 24.

Aomori is a small but pleasant city. There's a major shopping street and a train station, as well as museums. If you happen upon this city, however, you must try a local apple. They are delicious.

Natalia Hernandez
Natalia HernandezMexikóváros
2016. 06. 21.

The Buddha in Aomori is one of the largest in Japan, definitely worth seeing!

Trinity
TrinityLos Angeles
2013. 01. 07.

Aomori doesn't have much in terms of sightseeing for tourists, but the Aomori Museum of Art and the Sukayu Onsen Ryokan were memorable places to visit. During the winter months, watch the train and flight schedules closely as snow storms could cancel or delay these modes of transportation going through Aomori.

Ashley Wu
Ashley Wu
2019. 11. 14.

Very beautiful and pleasant Aomori Prefecture, I want to come again!

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 21 518 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Aomori városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 55 390 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 31 481 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Aomori városában az átlagos január havi hőmérséklet -1,0 °C/30,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,5 °C/81,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,0 °C/24,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Aomori városához a legközelebb eső repülőtér Aomori (AOJ) (10,64 km). További közeli repülőterek: Miszava (54,32 km)

Utazás tervezése ide: Japán