Tupelo

2020. jan. 25.2020. jan. 26.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tupelo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Comfort Suites, Super 7 Inn és Heritage Inn and Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tupelo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tupelo területén

25 631 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Tupelo városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,1
Művészet & Design kedvelők
6,8
Trendkövetők
Tagi vélemények (6)
Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2017. 01. 06.

A sleepy little southern town, but don't let that prevent you from visiting this little diamond in the rough. In keeping with the Elvis Presley theme, the Tupelo downtown area has a number of painted guitars dotting the landscape. I will post some pictures of many of those guitars.

kirby forssell
kirby forssell
2014. 08. 30.

If you are a true Elvis fan tupelo is a must see! Birthplace museum and the auto museum are neat and there is a driving tour of different landmarks in Elvis' childhood!

Sophie Nguyen
Sophie NguyenTupelo
2017. 01. 06.

Fairy Juliana ready to go trick or treating.. ( she wouldn't cooperate with me doing her hair)

Frank Mc Whinnie
Frank Mc WhinnieGlasgow
2017. 01. 06.

been here three times.i love this town

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 20 505 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tupelo városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 363 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 22 082 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tupelo városában az átlagos január havi hőmérséklet 6,6 °C/43,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,0 °C/91,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 0,8 °C/33,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tupelo városához a legközelebb eső repülőtér Tupelo (TUP) (5,87 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok