Laurel

2019. aug. 30.2019. aug. 31.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Laurel területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Claridge Inn, Oak Grove Apartment Hattiesburg, MS és Red Carpet Inn Taylorsville. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Laurel területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Laurel területén

95 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 21 058 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Laurel városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 689 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 22 147 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 22 753 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Laurel városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 27,7 °C/81,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,1 °C/91,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,1 °C/41,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Laurel városához a legközelebb eső repülőtér Laurel Hesler-Noble Field (LUL) (4,57 km). További közeli repülőterek: Hattiesburg (31,87 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok