Springfield

2020. jan. 29.2020. jan. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Springfield területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Motel 6, Midtown Inn és Springfield Travelodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Springfield területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Springfield területén

28 583 Ft-tól
29 766 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Springfield városáról?

9,8
Történelemrajongók
6,9
Szabadtéri programok rajongói
6,9
Wellness
6,9
Diákok
5,5
Családos utazók
Tagi vélemények (15)
Amy Lawson
Amy LawsonSpringfield
2015. 09. 15.

It is a good place to learn about Abraham Lincoln. Boasts a Lincoln museum and Historic Neighborhood with Abraham Lincoln's home.

Terri Valentine
Terri ValentineElizabethtown
2017. 01. 06.

Great place. Lincoln's Tomb, Illinois State Fair, Horseshoe Sandwich, Lincoln's Home, Frank Lloyd Wright House, Dana-Thomas House. Lots to do.

Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
2017. 01. 06.

If Illinois is the Land of Lincoln, Springfield is it's beating heart. There are plenty of historic and Lincoln related sites to see: the Lincoln Presidential Museum, the Lincoln Home, and of course Lincoln'd Tomb. A pleasant Mid-western town, it's the state capitol and the county seat.

Jim Jenkins
Jim JenkinsSpringfield
2015. 09. 21.

I really like the people here.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 21 917 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Springfield városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 691 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 24 308 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Springfield városában az átlagos január havi hőmérséklet -1,3 °C/29,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,4 °C/86,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -6,3 °C/20,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Springfield városához a legközelebb eső repülőtér Springfield (SPI) (7,36 km). További közeli repülőterek: Decatur (67,01 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok