Garden City

2019. dec. 22.2019. dec. 23.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Garden City területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sunflower Inn & Suites - Garden City, AmericInn by Wyndham Garden City és Hometown Inn Lakin. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Garden City területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Garden City területén

29 233 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 25 283 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Garden City városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 233 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 25 678 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 304 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Garden City városában az átlagos december havi hőmérséklet 1,3 °C/34,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 34,4 °C/93,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -6,7 °C/19,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Garden City városához a legközelebb eső repülőtér Garden City (GCK) (13,42 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok