Manhattan

2019. dec. 16.2019. dec. 17.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Manhattan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Candlewood Suites Manhattan, Best Western Manhattan Inn és Quality Inn & Suites Manhattan. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Manhattan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Manhattan területén

28 122 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Manhattan városáról?

9,8
Éjszakai élet rajongói
7,4
Családos utazók
6,3
Üzleti utazók
6,3
Diákok
6,3
Trendkövetők
Tagi vélemények (8)
Lizzie Tillery
Lizzie TilleryOverland Park
2018. 05. 21.

I currently go to school at Kansas State located in Manhattan. As a mountain girl I always look for exciting outdoor adventures and this place does have a good amount. Tuttle creek state park, Konza Prairie, Top of the World, Manhattan Hill, etc are all must stop desinations within the town. It has a great variety of shops and restaurants and plenty of nightlife especially in Aggieville. This is the perfect college town and has something for everyone.

Janelle Gonzalez
Janelle Gonzalez
2019. 11. 05.

Luamba Junior III
Luamba Junior IIIBrooklyn
2018. 02. 04.

Nothing to say, just beautiful

Jarod Jones
Jarod JonesBurns
2014. 10. 15.

Great town. Great people. Budget friendly.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 27 139 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Manhattan városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 038 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 25 565 Ft körül alakult. Ez 18%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 220 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Manhattan városában az átlagos december havi hőmérséklet 0,7 °C/33,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,7 °C/92,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -7,0 °C/19,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Manhattan városához a legközelebb eső repülőtér Manhattan (MHK) (9,56 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok