Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Sixt - Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat a Skyscannerrel

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

A Sixt autókölcsönzőt 1912-ben alapította Martin Sixt, és az elmúlt egy évszázadban Európa egyik legismertebb autókölcsönző társaságává nőtte ki magát. A Sixt jelenleg piacvezető Németországban és Ausztriában, és sikert sikerre halmoz.

A Sixt komolyan veszi német gyökereit: a világ legnagyobb BMW és Mercedes Benz bérautó-flottáját kezeli. A legújabb sportautó modellekkel, kabriókkal és dzsipekkel a Sixt elérhetőbbé tette ügyfeleinek a luxus élményét.

A Sixt all inclusive árat tüntet fel: a Sixt bérautó ára a biztosítást, a kárbiztosítást, az áfát és a korlátlan kilométereket is magában foglalja. A visszatérő ügyfelek Sixt Express kártyát vásárolhatnak, elkerülve a sorban állást és az űrlapok kitöltését.

A több mint 105 országban 4000-nél is több képviselettel rendelkező Sixt nem áll le a folyamatos fejlesztéssel. Jelenleg az Egyesült Államokban pénztárcakímélő luxusautókkal terjeszkednek, Délkelet-Ázsiában pedig új irodákat nyitnak.

A vállalat mérete ellenére a Sixt család a mai napig részt vesz a mindennapi irányításban. Erich Sixt a vezérigazgató, felesége, Regine foglalkozik a marketinggel, fiaik, Alexander és Konstantin szintén vezető pozíciókat látnak el. Míg a vállalat 43%-át részvényesek birtokolják, még mindig a család a többségi tulajdonos.

Amellett, hogy repülőtéri és városi helyszínek kiterjedt hálózatát kínálja, a Sixt számos vasútállomáson is megtalálható Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Svédországban. Így az ügyfelek rugalmasan tervezhetik meg utazásukat.

Amikor a Skyscanner segítségével keres bérautót, az eredményeink között megtalálja a Sixt és más vezető autókölcsönzők ajánlatait is. Egy szempillantás alatt látni fogja, mely autókölcsönző vállalatok kínálják a legjobb ajánlatot, így mindig a legelőnyösebb áron juthat hozzá bérelt autójához.

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.