Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Kijev - Budapest útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Budapest úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Kijev ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

20 277 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

11

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 898 kilométer

1ó 40p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Ukraine International

Budapest

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Budapest csak egy repülőtérrel rendelkezik: Budapest.
A Skyscanneren Kijev indulású, Budapest úti célú járatra talált legjobb ár 20 277 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 40p az átlagos repülési idő Kijev indulással, Budapest úti célig.
2 légitársaság van, melynek Kijev indulással közvetlen járata van Budapest úti célhoz.
Heti 11, Kijev indulású járat van Budapest úti célhoz október hónapban.

A feltüntetett információk 2016 februárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Kijevből Budapestre

Ukrajna fővárosából, Kijevből a hét négy napján utazhatunk közvetlen járatokkal Budapestre. Hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap a Wizz Air légitársaság biztosít közvetlen légi összeköttetést Kijev Nemzetközi Repülőtér (IEV) és Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) között. Kijev másik repteréről, a Kijev Boryspil Nemzetközi Repülőtérről csak közvetett járatokkal juthatunk el Budapestre. Ezeket az egy vagy két átszállásos járatokat az Austrian Airlines, Lufthansa, airBaltic, Czech Airlines, LOT, KLM és a Belavia légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

A kijevi repülőtéren három terminál (A, B, D) szolgálja ki a járatokat. A Wizz Air budapesti járatai az A terminálról indulnak. A terminál földszinti részén találjuk a légitársaságok chek-in pultjait, ahol a jegykezelés, a poggyászok feladása és az úti okmányok ellenőrzése történik. A pultokon kívül a jegykezelést intézhetjük online formában vagy mobil alkalmazáson keresztül. A biztonsági ellenőrzés a terminál első emeletén zajlik. Itt a kézipoggyászokat és a ruházatot vizsgálják át. Ha soron kívül szeretnénk az ellenőrzéseken átjutni, vagy prémium váróteremben töltenénk el a várakozási időt, esetleg elsőként szeretnénk a repülőgépre felszállni, akkor válasszuk a Priority Line szolgáltatást, amit a repülőtér hivatalos honlapján lehet megrendelni. Az ellenőrzések után a tranzit területén a beszállókapuk nyitásáig kell várakozni. A kapuk általában a járat indulása előtt fél órával nyitnak ki. Itt még számolni kell egy gyors beszállókártya és úti okmány ellenőrzéssel. Ha vásárlással töltenénk el a várakozási időt, válogathatunk a terminál több pontján megtalálható vámmentes üzletek között. A legnagyobb parfümházak kozmetikai termékeit és illatait, minőségi italokat, delikátesz élelmiszereket, dohányárut, elektronikai cikkeket, utazási kellékeket és játékokat a PAVO Duty Freeben és az LT Duty Freeben vásárolhatunk. Ha megéheztünk, a belga konyha különlegességeit a Brasserie Du Parkban, könnyű olasz falatokat pedig a Molto Beneben és a Portabelloban fogyaszthatunk. A terminálon az üzleteken és éttermeken kívül találunk bankot, postát, ATM automatákat, poggyászfóliázót, dohányzó helységeket, prémium várótermet és baba szobákat.

Hasznos információk

A repülőtér Kijev belvárosától 9 km-re fekszik. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a repülőtérre jutni, választhatjuk a 22-es és a 9-es trolibuszt, vagy a 8-as buszt. A buszok az A és D terminálok előtt, a trolibusz pedig a D terminál előtt áll meg. A buszok és a trolik reggel 6:30-tól este 22:30-ig közlekednek. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Kijevből Budapestre érvényes útlevéllel utazhatnak.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapesten hasonló időjárás van, mint Kijevben. Télen fagypont alatti értékek, nyáron pedig 30 fok körüli hőmérsékletek a jellemzőek. A repülőtér a várostól 22 km-re fekszik. A központba a legegyszerűbben a terminál előtt várakozó taxikkal utazhatunk. Ha a tömegközlekedést részesítjük előnyben, akkor a 200E busszal a Kőbánya- Kispest metrómegállóig utazhatunk, ahonnan az M3-as metróval juthatunk a belvárosba. Kijev és Budapest között -1 órás időeltolódás van.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.