Kijev

2020. ápr. 7.2020. ápr. 8.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kijev területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Senator Victory Square, Khreschatyk City Center Hotel és Kievinn Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kijev területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kijev területén

11 709 Ft-tól
29 474 Ft-tól
64 196 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Kijev városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,9
Éjszakai élet rajongói
7,3
Kalandvágyó utazók
7,3
Zöld utazók
7,3
Gasztroturisták
Tagi vélemények (205)
Fred  Finn world's most travelled person
Fred Finn world's most travelled person
2020. 02. 20.

Kijev egy, ha nem a legszebb város Európában. Nagyszerű történelem, jó szállodák, nagyszerű éttermek, jó árak USD GBP és Euro ellen. Az ukránok jó emberek. Jó kültéri élet. Mi nem tetszik

Rabia Hanefioğlu
Rabia Hanefioğlu
2020. 02. 18.

Kijev jó tapasztalat volt számomra, de ellopták a telefonomat, nagyon sajnálom, és a zsaruk nem annyira érdekelnek, és kicsit ébren kell lenned, hogy megpróbálj csalni

Анастасия Шевкоплясова
Анастасия Шевкоплясова
2020. 01. 03.

Tiszta, barátságos, gyönyörű, valóban, európai város. Miután egyszer ott voltam, újra és újra vissza akarok térni.

Tim Haigh
Tim Haigh
2020. 02. 09.

Kijev érdemes meglátogatni, rengeteg látnivaló és tennivaló van. Kivételes érték is a nagyon megfizethető szállodák és éttermek mellett. A tömegközlekedés nagyon olcsó, de óriási figyelmeztetés, rengeteg zsebtolvaj működik !! Mindig tartsa a kezét a telefonján és a pénztárcáján. Még jobb, ha cipzáras be őket egy belső zsebbe. Csapatként működnek a metróban, ahogy a vonat indul, az egyik „ráesik” rád, a másik „elkap”. Ha ez történik, kirabolták.Ne állj az ajtó közelében, de menj be a vonatba, sokkal nehezebb nekik ott működni.Szintén meg kell látogatnia az Operaházat show vagy balett céljából. Foglaljon online, mielőtt elmenne, ez tényleg nagyon olcsó, tisztességes ülésekkel kevesebb, mint 10 fontért, és 1,60 fontnál kezdődik, és ez a kiváló Ukrajna Állami Balett számára. 3 Fantasztikus szórakozási este egy quid számára, és az operaház belseje is lenyűgöző. Van egy kicsit ingyenes mindenki számára a ruhatárban, de csak várjon fel az emeleten, amíg az őrület meg nem hal

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 13 727 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kijev városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 187 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 15 746 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kijev városában az átlagos március havi hőmérséklet 2,4 °C/36,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 25,7 °C/78,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -5,1 °C/22,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kijev városához a legközelebb eső repülőtér Kijev Zsuljani (IEV) (7,43 km). További közeli repülőterek: Kijev Boriszpil (30,02 km)

Utazás tervezése ide: Ukrajna